Sähköasennukset

EEVEE Oy on luotettava TUKESin hyväksymä sähköurakoitsija.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sähköistyksiin uudisrakennuksista saneerauskohteisiin. Yleensä myös laadimme sähkösuunnitelmat ”omille” kohteillemme. Näin voidaan sopia tilaajan kanssa työn toteutus tarvekartoituksesta ja suunnittelusta alkaen aina työn valmistumiseen saakka.

Parhaaseen lopputulokseen päästään silloin, kun asiakas ottaa yhteyttä jo alkaessaan suunnitella rakentamista tai esimerkiksi remonttia. Yhdessä pohtien on mahdollista löytää parhaat ratkaisut, joiden perusteella laaditaan sähkösuunnitelma. Asiakas on alusta alkaen tietoinen siitä, mitä hän on saamassa toimituksen yhteydessä ja miten sähköistys on huomioitava rakentamisen edetessä. Myös muutoksien tekeminen on helppoa, sillä dokumentointia voidaan päivittää jatkuvasti työn edetessä.

Kotitalousvähennysjärjestelmän myötä ovat lisääntyneet mm. keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä muut kodin saneeraukset. Asiakkaiden kannalta on mielekästä saada samasta paikasta sähköalan suunnittelu, tarvikkeet ja työn toteutus.

Vuonna 2017 vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa/henkilö.

Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4800 euroa, vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät täältä

Joitakin kohteita on toteutettu jopa niinkin, että sähköasennusten ohessa olemme tehneet koko remontin alusta loppuun. Kylpyhuoneen uusi valaistus on saattanut edellyttää katon alaslaskun ja panelointia. Saunan kiukaan vaihto ja valaistusmuutokset ovat aiheuttaneet jopa koko löylyhuoneen uudistamisen tai wc:n lattialämmityksen asennus on vaatinut laatoituksen. Työtilanteen salliessa otan vastaan myös mainitun kaltaisia "täsmäasennuksia". Kannattaa kysyä, niin neuvotellaan asiasta!

Vuosien varrella olemme sähköistäneet mm:

  • lukuisia omakotitaloja
  • pari-, rivi- ja kerrostaloja
  • palvelutaloja: Toijalaan 2 kpl ja Viialaan 1 kpl
  • maatalouden sähköasennuksia: tuotantorakennuksia ja varavoimasaneerauksia
  • teollisuuden ja liikerakennusten uudis- ja saneeraustöitä
  • järjestelmätöitä mm. kameravalvonta- , ovipuhelin ja atk-verkkoja
  • kiinteistökohtaisten jätevesikaivojen asennuksia.

EEVEE Oy tekee yhteistyötä arvostettujen kotimaisten tavarantoimittajien kanssa.